VIBER: 06 70 232 7606 tantrahimmel@gmail.com

Mi történik ha nálunk dolgozol és megbetegszel

Tételezzük fel ,hogy hogy már kiérkeztél ide hozzánk Svájcba erotikus munkát végezni,és véletlenül megfázol ,begyullad a torkod ,náthás leszel stb és orvosra van szükséged ,hogy csillapítsd a tüneteidet és 2-3 nap alatt vagy amilyen gyorsan csak lehet rendbe szeretnél jönni ,hogy tudj dolgozni és pénzt keresni. Ilyenkor hallani olyan dolgokat ,hogy a főnök nem törődik veled ,vagy amit konkrétan én hallottam ,hogy egy ismerős lányt elvitték orvoshoz majd 700 frankot követeltek tőle az orvosi számlára ( magyar volt a főnöknő) ráadásul nem is tudott az orvossal magyarul konzultálni a lány mert az orvos svájci volt.

Na ha nálunk dolgozol ilyen nem fordulhat elő veled, mi garantáljuk neked a maximális biztonságot a svájci erotikus munka végzésed során ezen a téren is. Valamint mivel hivatalos munkavállalási engedélyt intézünk neked teljesen díjmentesen, így a munkád során sem kell tartanod semmitől minden legális.

De nézzük mi hogyan oldanánk meg egy ilyen helyzetet mikor orvos kell:

Rendelkezünk tőlünk negyed órányira Bernben magyar háziorvossal. Ő egy doktornő aki régóta itt él és háziorvosként dolgozik saját rendelőjében. Tehát magyarul tudsz vele mindent megbeszélni ,el tudod neki mondani pontosan a problémád.

Ezután ő megmondja neked menyibe kerül a vizsgálat, és a recept írás ( nem 700chf )hanem kb 100-200 frank. Tehát láthatod nálunk nincs átverés,sőt kocsival hozunk ,viszünk díjmentesen háztól,házig.

Sőt még jobbat mondok ezt az összeget vissza is kapod . Ugyanis ha EU-s tb kártyád van akkor helyszínen fizetsz majd mikor hazamentél Magyarországra akkor az Oep-től visszaigényled a pénzt.

Ha utasbiztosítással jöttél ki hozzánk akkor valószínűleg semmint nem fogsz fizetni az egészet a biztosító rendezi.

Ha a doktornő nincs szerződésben esetleg a biztosítóval akkor vagy vállalod ,hogy kifizeted a 100-200chf közötti összeg ,és azt nem kapod vissza a biztosítótól,vagy elviszünk egy olyan orvoshoz aki szerződésben van a biztosítóval. Ha igényled természetesen tolmácsolunk neked.

Most felteszed magadnak a kérdést mi van ha se EU-s tb kártyád se utasbiztosításod nincs. Ilyen nem fordulhat elő ha nálunk dolgozol akkor kell ,hogy rendelkezz valamelyikkel mert e nélkül nem tudunk bejelenteni ,nem tudunk munkavállalási engedélyt intézni neked .Tehát mikor először beszélünk mi ezt kérni fogjuk tőled ,és segítünk elintézni is pl az utasbiztosítást.

Remélem hasznos infókkal szolgáltam és segítettelek ezekkel az infókkal az erotikus munkád során akkor is ha máshol dolgozol. Nézz vissza máskor is akkor is próbálok hasznos infókat írni a blogba.