VIBER: 06 70 232 7606 tantrahimmel@gmail.com

Sziasztok ez egy újabb bejegyzés ,egy újabb post erotikus munka témakörben mely ezúttal a repülővel történő utazásról fog szólni. Azon belül is a csomagokról hogy milyen bőröndöt érdemes magaddal hoznod. Mivel hozzánk általában kettő hétre érkezel erotikus munkára ezért mi azt javasoljuk neked hogy csak egyszerű kézipoggyásszal utaz ez a legkisebb bőröndöt jelenti.  Vagyis a legkisebb méretű bőröndöt felviheted magaddal a repülőre kézipoggyászként.  Ez több okból is praktikus számodra a legkisebb bőröndbe is belefér az amire  két hétig szükséged van. Mivel föl tudod vinni magaddal a gépre ezzel időt spórolsz meg. Időt spórolsz a beszállásnál mivel nem kell feladnod a bőröndöt ,és időt spórolsz meg a kiszállásnál mivel ahogy leszállsz a repülőről rögtön tudod hozni magaddal a bőröndöt nem kell várnod amíg a poggyászokat kipakolják a gépből .

Milyen szabály vonatkozik a kézipoggyászra? Mekkora kézipoggyászt vihetsz fel a gépre?

Bemásolom ide az Easyjet tájékoztatóját:

  • A kézipoggyász esetében nincsen súlyhatár.Az extra gyorsaság és kényelem érdekében az easyJetnél a kézipoggyászra vonatkozóan nincs súlyhatár. Az egyetlen megkötés, hogy a maximális méret nem haladhatja meg az 56x45x25cm-t és hogy Ön segítség nélkül fel tudja emelni poggyászát, és el tudja helyezni a felső csomagtároló rekeszekben!

 

Természetesen ha úgy gondolod hogy nagy bőrönddel utazol azt is  megteheted az is lehetséges, ennek általában 6-9000 Ft-os díja van a repülőtársaságoknál ,és bőröndöd maximum 20 kg lehet .Ha átléped a 20 kg-os határt akkor rá kell még  fizetned az alapdíjra.

Köszönöm szépen ,hogy elolvastátok ezt a bejegyzésemet a svájci erotikus munkával kapcsolatban. Látogassatok vissza  máskor is erotikus weboldalunkra ,és olvassátok legfrissebb  blog bejegyzéseinket , melyek a svájci erotikus munkáról szólnak.